Маурисио Почетино даде актуална информация за контузията на Лионел Меси


Маурисио Почетино даде актуална информация за контузията на Лионел Меси
Снимка: Getty Images

1853 0

Старши треньорът на ПСЖ Маурисио Почетино даде пресконференция преди старта на поредния кръг в Лига 1. Парижани ще играят срещу Монпелие, а Лео Меси ще пропусне тази среща заради контузия.

Ето какво каза за състоянието на Бълхата наставникът:

"Меси започна да тича днес. Надяваме се да се подобрява, но ще го преценим след два дни. Надяваме се, че всичко ще върви добре и той ще бъде на разположение отново", каза Почетино, а след това бе попитан дали Меси ще е готов да мача с Манчестър Сити в Шампионска лига през следващата седмица:

"Да, надяваме се, че ще може да играе. Трябва да бъдем предпазливи. Но също така и в неделя (б.р. - когато Меси мине нови прегледи) би трябвало да имаме отговори на повечето въпроси".

"Ще помислим върху различни опции и различни схеми на игра. Ще преценим и кой ще даде точния баланс на отбора. Но хубавото е, че сме гъвкави и във всеки един момент можем да променяме. Maуро Икарди е играч, който допринесе много за отбора до контузията си. След това се възстанови и отново оказа голямо влияние. Разбира се, че той е алтернатива в атаката", добави още аржентинският специалист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички