Луис Суарес издаде защо Меси има проблеми с адаптацията в ПСЖ


Луис Суарес издаде защо Меси има проблеми с адаптацията в ПСЖ
Снимка: Getty Images

4437 0

Нападателят на Атлетико (Мадрид) Луис Суарес потвърди, че близкият му приятел и бивш съотборник Лионел Меси изпитва проблеми с адаптацията в сегашния си клуб ПСЖ. Уругвайската звезда призна, че комуникира с аржентинеца всеки ден. Двамата бяха заедно в Барселона в продължение на 6 години.

"Ние общуваме всеки ден, но винаги се опитваме да не говорим за очаквания, защото сме футболисти и знаем как да действаме в такива моменти. Говорим за футбол, за семействата ни. Меси ми каза, че страда много, играейки в такъв студ и сняг. Трябва да свикнеш с това, че там е студено, това е сигурно", заяви Суарес пред "TNT Sports".

Трябва да се знае, че дори в периода ноември - март в Барселона дневните температури не падат под 14 градуса. Меси е южноамериканец, който от 20 години живее в каталунската столица и, с изключения на гостуванията в Шампионска лига в студените месеци, той рядко се е сблъсквал с минусови температури. Преди две години в Аржентина беше необичайно студено през лятото - ето как Меси помогна на хората в родния си град Росарио тогава. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички