Луис Енрике: Дембеле е на 99% наш играч, дано клубът и Мбапе намерят съгласие


Луис Енрике: Дембеле е на 99% наш играч, дано клубът и Мбапе намерят съгласие
Снимка: Getty Images

996 0

Треньорът на Пари Сен Жермен Луис Енрике говори преди старта на френската Лига 1. Испанският специалист засегна всички интересни теми около отбора.

За първия мач

Оптимист съм. Беше хубава работна седмица. Съперникът ни Лориен е отбор от високо ниво. Видяхме миналия сезон, че те са способни да ни създадат трудности.

Ситуацията с Мбапе

Ситуацията с Мбапе вече съществуваше. Положително решение беше взето още преди аз да дойда. Надявам се клубът и играчът да намерят съгласие. Напомням, че философията на клуба е над всичко.

За играта на ПСЖ

Имам желание в продължение на 95-100 минути отборът да е силен във всички турнири. Не искам 10 минути на лудост, а атака, преса, да носим удоволствие на зрителите. Може би няма да бъдем в ритъм на 100% за първия мач. Лориен е добър отбор. Искам да имаме контрол върху мача от първата до последната минута.

За Неймар и Верати

"Няма да кажа нищо повече за Мбапе. За Марко и Неймар имам навика да не разкривам личните разговори. Моите решенията ще покажат много ясно моя избор.

Трансферите

И днес работим на пазара, за да подсилим отбора. С Луиш Кампуш и президента сме внимателни за всеки един пост, постоянно сме в контакт. Трансферният прозорец е труден за всички и приемаме това.

Целите

Ние сме един от най-добрите отбори във Франция и искам да спечелим всички трофеи. Трябва да опитаме да спечелим всичко.

Усман Дембеле

Дембеле няма да играе утре. Той все още не е напълно футболист на ПСЖ - на 99% да, но не са 100 процента. Всичко важно преди старта на сезона в Лига 1 четете тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички