Бивш футболист на ПСЖ зае страна в спора между Мбапе и Неймар


Бивш футболист на ПСЖ зае страна в спора между Мбапе и Неймар
Снимка: Getty Images

1243 0

Бившата звезда на Пари Сен Жермен - Тиаго Силва защити Неймар на фона на продължаващите разговори, че бразилската суперзвезда се е скарала с Килиан Мбапе.

ПСЖ направи електрически старт на сезона, но впечатляващата им форма беше засенчена от разбитите отношения между Неймар и Мбапе. Смята се, че високопоставеното дуо се е сблъсквало няколко пъти през този сезон и враждебността между тях изглежда се е засилила през последните седмици.

Неймар предизвика нови спекулации относно връзката на двамата след победата на Бразилия с 3:0 над Гана. Бившият играч на Барселона изглеждаше смразен, когато му бяха зададени въпроси за Мбапе, отговаряйки " С Килиан?, преди да свие рамене и да добави "Не“, преди да си тръгне.

Силва се намеси в дебата за отношенията на нападателното дуо. Асът на Челси , който игра заедно с Неймар при победата на Бразилия над Гана, каза пред RMC Sport след мача: " Не мога да говоря за това (връзката между Неймар и Мбапе). Не съм в ПСЖ. Не знам какво точно се случва. Не мога да говоря за Килиан. Мога да говоря за Неймар, когото познавам много добре, той прави всичко, за да помогне на отбора си."

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички