Легенда на Марсилия, НО: Треньорът на ПСЖ Кристоф Галтие скочи на бой разпалено срещу фен (ВИДЕО)


Легенда на Марсилия, НО: Треньорът на ПСЖ Кристоф Галтие скочи на бой разпалено срещу фен (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1293 0

Френският шампион ПСЖ успя да вземе частичен реванш срещу Олимпик Марсилия. Парижани бяха отстранени за Купата на Франция от този съперник, но при срещата им в местната Лига 1 звездната селекция на Кристоф Галтие записа категоричен успех с 3:0.

След двубоя камерите уловиха любопитен момент именно с участието на старши треньора на парижани. На въпросните кадри, които можете да видите по-долу в материала, Галтие налита на бой на привърженици на противниковия тим.

Напомняме, че наставникът е роден в Марсилия, прохожда в големия футбол именно от Олимпик Марсилия, като от общо 232-та мача в Лига 1 и Купата на Франция, които има като футболист, най-много изиграни има именно за Марсилия.

Още преди сблъсъка за Купата Кристоф Галтие беше признал, че забравя всичко това и излиза само и единствено за победата без никакви сантименти. Тогава не успя да я постигне, но в първенството го стори по категоричен начин.

Над всички за успеха бяха двете мегазвезди (в отсъствието на Неймар) Лионел Меси и Килиан Мбапе. Първият отбеляза едно попадение и даде две асистенции, а вторият се отчете с два гола и една асистенция. По този начин пък Лионел Меси записа немислим рекорд, който дори и Роналдо не успя да постигне.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички