Още проблеми за Галтие: Меси се ядоса на съотборник по време на тренировка на ПСЖ


Още проблеми за Галтие: Меси се ядоса на съотборник по време на тренировка на ПСЖ
Снимка: Getty Images

11166 0

Резултатите в Пари Сен Жермен са далеч от това, което отборът си е представял, така че напрежението в отбора е голямо, а атмосферата не особено приятна. Това потвърди и случка на съботната тренировка между Лионел Меси и Витиня.

Напрежение между Лионел Меси и Витиня

По време на тренировката на френския тим португалската звезда Витиня влезе опасно срещу аржентинската звезда. Това ядоса Меси, който не се поколеба да каже нещо на своя съотборник. Според френския вестник L'Equipe Меси се е изправил срещу Витиня и неговите съотборници веднага са тръгнали да разделят двамата играчи.

"Аржентинската звезда едва се примири с намесата на Витиня в тренировката и не успя да се сдържи, като последва сблъсък между двамата", пише L'Equipe за спора между играчите. Инцидентът очевидно не е ескалирал, но е пореден знак за отчаянието и лошата атмосфера в състава на Кристоф Галтие.

Ключов мач срещу Марсилия

Тази неделя ПСЖ гостува на Марсилия в мач, който може да определи съдбата в Лига 1, тъй като двата отбора се борят за титлата този сезон. ПСЖ е начело в таблицата с 57 точки след 24 изиграни мача, докато Марсилия има 52 точки, така че победа би ги поставила на косъм от първото място. По същия начин, победа за гостите ще им даде значително предимство да завоюват първото място, влизайки в заключителната част от сезона.

Отрицателните резултати на ПСЖ през 2023г.

Досега през 2023 г. ПСЖ загуби редица мачове, които ги ощетиха в класирането и им отнеха удобната преднина, която имаха в края на 2022 г. В началото на годината парижани загубиха от Ланс (1-3) и Рен (0-1) и претърпя нова загуба срещу Монако (1-3) преди няколко седмици. Освен това по-рано този месец ПСЖ отпадна от Купата на Франция, като загуби от опонента си тази неделя, Марсилия (1-2), така че мачът със сигурност ще е доста вълнуващ.

По-рано пък се появи информация, че Меси е взел решение къде ще играе след ПСЖ - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички