Лацио е близо до низвергнат футболист от ПСЖ


Лацио е близо до низвергнат футболист от ПСЖ
Снимка: Getty Images/Guliver

1223 0

Бранителят на Пари Сен Жермен Лейвин Курзава е близо до преминаване в италианския Лацио, твърди френската преса. 29-годишният ляв защитник загуби позициите си в титулярния състав на парижани, след като дори остана четвърти избор на този пост при Маурисио Почетино.

Аржентинският специалист предпочита пред французина Нуно Мендеш, Хуан Бернат и Абду Диало и бъдещето му на „Парк де Пренс“ със сигурност е далеч от тази арена.

Договорът на Курзава с ПСЖ изтича през 2024-а година, но се очаква той да напусне с трансфер през януарския трансферен пазар. Според френските медии най-сериозен интерес има от римския Лацио, който е в напреднали преговори с френските си колеги за футболиста.

Италианският клуб трябва да даде 4 милиона евро за футболиста, но „орлите“ искат да свалят цената до 2,5 млн. От европейската валута.

Курзава има само един мач през сезона за ПСЖ и той е в Трофея на шампионите, след като там ПСЖ падна от Лил през август месец. Играчът няма една минута в Лига 1 или Шампионска лига през тази кампания.

Бившият играч на Монако има 14 гола и 23 асистенции в 153 срещу за ПСЖ след преминаването му във френската столица през 2015-а година. А какво иска да стори Мбапе, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички