Килиан Мбапе: Искам да създавам история във футбола


Килиан Мбапе: Искам да създавам история във футбола
Снимка: Getty Images

1426 0

Нападателят на ПСЖ Килиан Мбапе спечели наградата за най-добър футболист за годината на Globe Soccer Awards. Церемонията се състоя в Дубай, а младият французин изглеждаше повече от мотивиран с думите си, когато бе обявен за победител.

"Искам да печеля още и още. Ако погледнете в света на футбола, има много страхотни футболисти и ако заспите, някои от тях може да вземат всичко от вас. Аз съм късметлия, който играе за страхотен отбор - и на клубно, и на национално ниво. Но аз не гледам назад.

Не мисля за това, което съм спечелил, целта ми е да продължа да печеля. Искам да правя футболна история. За мен е удоволствие да бъда в Дубай с тези страхотни футболни легенди. Благодаря на моя клуб, че вярва в мен, на моите съотборници, че ми дават толкова много, както и на моето семейство, че винаги е до мен.

Много съм мотивиран да се върна обратно тук през следващата година, за да спечеля още индивидуални и отборни награди" - сподели Мбапе, а накрая показа, че не одобрява предложението за световни първенства на две години, но и че е щастлив от употребата на ВАР във футбола.

Наскоро пък се появи информация, че Меси е развалил приятелството между Мбапе и друга голяма звезда в ПСЖ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички