Килиан Мбапе сложи край на спекулациите: Планирам да бъда в ПСЖ, когато започне сезонът


Килиан Мбапе сложи край на спекулациите: Планирам да бъда в ПСЖ, когато започне сезонът
Снимка: Getty Images

2067 0

Голямата звезда на ПСЖ - Килиан Мбапе, взе участие в пресконференцията на националния отбор на Франция преди евроквалификацията срещу Гибралтар. Футболистът на парижани бе "атакуван" с въпроси за бъдещето си и даде категоричен отговор какво ще се случи с него.

Бъдещето на Мбапе

"В момента имам само една възможност: да остана в ПСЖ. Планирам да бъда там, когато започне сезонът. Не знаех, че едно писмо може да убие някого. Това е просто едно писмо. Не ме интересуват реакциите", катеогоричен бе Мбапе пред медиите.

"Свикнал съм с това още от съвсем малък. Първата ми грижа е утрешният мач. Това, което се случва далеч от дома, е второстепенно. Това, което има значение за мен, е да покажа утре, че съм страхотен играч. Шумът отвън няма да ме накара да избягам от моята отговорност".

Влиянието на Макрон

Преди дни се появи информация, която гласеше, че президентът на Франция ще направи всичко, за да задържи Мбапе в страната.

"Влиянието на Макрон върху кариерата ми? Никакво въздействие. Никакво. Той иска да остана и аз планирам да остана. Така че мисля, че сме съгласни".

Мачът с Гибралтар

"Това е допълнителен мач, за да се доближим до целите си, а именно - да се класираме. Вярно е, че в тези мачове е малко по-лесно за нападателите да вкарат гол. Уморени сме след тежкия сезон, но сме готови да положим последни усилия. И не трябва да забравяме, че е привилегия да играеш за Франция и утре ще докажем, че се гордеем с това. Имахме страхотна седмица и се опитваме да я приложим на практика утре с един страхотен мач срещу Гибралтар", добави още френският голаджия.

Бъдещето на Мбапе продължава да е неясно, а в ПСЖ вече са готови с неговия заместник.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички