Килиан Мбапе вече не е най-скъпият играч в света, вижте кой го измести


Килиан Мбапе вече не е най-скъпият играч в света, вижте кой го измести
Снимка: Aurelien Meunier/Getty Images

5877 0

Специализираният портал Transfermarkt обнови класацията си за най-скъпите футболисти в света - Килиан Мбапе вече не е на първо място.

Цената на 23-годишния френски футболист се оценява на 160 милиона евро, той загуби челната позиция от Ерлинг Холанд след сензационно начало на сезона за норвежеца.

Нападателят на Манчестър Сити вече отбеляза 23 гола за новия си клуб. Холанд струва на британците 53 милиона паунда, а Transfermarkt го оцени на 170 милиона евро.

Мбапе също имаше силен старт на сезона, отбелязвайки 18 гола в 19 изяви въпреки слуховете, че може да напусне ПСЖ през януари. Изглежда Ерлинг и Килиан наистина са готови да станат наследници на Лионел Меси и Кристиано Роналдо - в следващите 10-15 години ще се радваме на ново съперничество.

Тук може да видите обновената класация до 10-о място:

Винисиус и Федерико Валверде намират място в топ 10, ззаедно с младите надежди на Барселона - Педри и Габи. Със сигурност ситуацията в класацията може да се промени след Световното първенство по футбол, а в SportLive.bg може да проследите всичко най-интересно от случващото се в Катар.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички