Килиан Мбапе: С Лионел Меси е лесно, но трябва да сме по-ефикасни


Килиан Мбапе: С Лионел Меси е лесно, но трябва да сме по-ефикасни
Снимка: Getty Images

5521 0

В отсъствието на Неймар, късно снощи Лионел Меси и Килиан Мбапе бяха главните герои за ПСЖ при трудната победа с 3:2 срещу РБ Лайпциг, която дойде след обрат.

След края на срещата 22-годишният нападател говори за партньорството си с аржентинеца пред "RMC Sport" и заяви, че за него е "лесно" да играе с Меси:

"Намирахме се добре тази вечер, беше добре. Сега и Неймар ще се върне. Тримата трябва да бъдем много добри и ефикасни. Но, всъщност е лесно да играеш с Меси".

Мбапе говори и за цялостното представяне на отбора. През идния уикенд парижани имат важен мач с Олимпик Марсилия:

"В първенството може би сме малко напрегнати, но имаме девет победи от десет мача. Вярно е, трябва да играем по-добре. За момента не го правим, но печелим", каза французинът и призна, че въпреки това представянето трябва да се промени, за да успокои обстановката в отбора.

Килиан Мбапе не бе единственият, който изпусна дузпа във вчерашния 19 октомври, но неговият шут над вратата поне не уцели нито един зрител в главата... за разлика от ТОЗИ МАЧ от долните дивизии на Англия, в който един стюард бе изненадан доста неприятно!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички