Неточна дузпа едва не "откъсна" главата на стюард, а той реагира по комичен начин (ВИДЕО)


Неточна дузпа едва не "откъсна" главата на стюард, а той реагира по комичен начин (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

4635 0

През вчерашния 19 октомври на Острова се проведоха финалните квалификации за турнира ФА Къп, а един срещу друг се изправиха тимовете на Уеймът и Йоувил, които са членове на една от долните дивизии, наречена "Национална лига".

По традиция, сблъсъците от долните "етажи" на английския футбол са белязани от много комични моменти, а такъв определено имаше и по време на снощната среща между двата отбора...

Първият двубой бе завършил 1:1, а в реванша Уеймът и Йоувил не се изненадаха и отново записаха същия резултат. Това означаваше само едно - ще се изпълняват дузпи!

Йоувил излезе победител при тях, след като вкара 2 от четирите си опита от бялата точка, а домакините от Уеймът пропуснаха 4 от петте си удара за разочарование на своите фенове.

Един от наказателните удари ще остане в историята не само с това, че бе пропуснат, а и поради факта, че бе пратен право в главата на един от стюардите, които се грижеха за спазването на реда по време на мача!

Шутът бе доста силен и хвана "в крачка" служителя, който почти до последно бе с гръб към терена, но в последния момент се завъртя към игрището и може би успя да разбере какво ще се случи предварително. По неговата реакция обаче, изобщо не си пролича да е изпитал болка:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички