Килиан Мбапе с кратък, но интересен коментар за бъдещето на Почетино в ПСЖ


Килиан Мбапе с кратък, но интересен коментар за бъдещето на Почетино в ПСЖ
Снимка: Getty Images / колаж: SportLive

2799 0

През лятото на 2021 година Килиан Мбапе много ясно бе изразил желанието си пред шефовете на ПСЖ да напусне Париж и да се присъедини към Реал Мадрид. Това не просто не се случи, а в неговия отбор пристигна един от най-омразните играчи за феновете на "белия балет" - Лионел Меси.

Сезонът в Лига 1 започна отдавна и мнозина анализатори следяха изкъсо как ще се развият отношенията между французина и аржентинеца. На този етап, двамата показват висок професионализъм и се изказват ласкаво един за друг, а на терена непрекъснато се търсят с пасове. 

ПСЖ е лидер в класирането, но в Шампионска лига е леко колеблив и има 8 точки след четири изиграни мача. Напълно резонно, феновете на парижани се питат дали Маурисио Почетино е подходящият треньор за този отбор пълен със звездни играчи...

През изминалия уикенд Бордо не успя да шокира напълно столичани и стигна само до почетна загуба с 2:3 на свой терен. След срещата Килиан Мбапе говори пред френски журналисти и призна, че отборът не играе добре:

"Имаме качествени футболисти, но това не е достатъчно. Хората критикуват отбора, а аз ценя тяхното мнение. Не мисля, че играем добре, но важното е, че печелим мачовете си", каза Мбапе след двубоя, в който Лионел Меси не взе участие.

А ето и какъв интересен отговор даде нападателят на въпрос трябва ли Маурисио Почетино да получи повече време като старши треньор на ПСЖ:

"Дали трябва да се даде повече време на Почетино? Не съм аз човекът, който да взема такива решения и да коментира подобно нещо. Има си ръководство", отвърна лаконично Мбапе.

Повече за зрелището с 5 гола срещу Бордо четете в ТОЗИ ЛИНК!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички