Килиан Мбапе покосен от въпрос за Шампионска лига, сподели с какво се гордее от миналия сезон


Килиан Мбапе покосен от въпрос за Шампионска лига, сподели с какво се гордее от миналия сезон
Снимка: Getty Images

2064 0

Суперзвездата на ПСЖ - Килиан Мбапе, говори пред L'Equipe, след като бе определен от авторитетното издание и France Football за "Най-добър френски играч" през изминалия сезон.

Той заслужи отличието след поредния си емблематичен сезон по френските терени, в който бяха счупени куп рекорди. Мбапе обаче не успя да отчете пред изданието какво не достигна за пореден път на френския шампион за дългоочаквания триумф в Шампионска лига.

Мнението на Мбапе

"Не знам какво липсва на ПСЖ, за да спечели Шампионската лига, това не е въпрос за мен. Трябва да говорите с хората, които организират и изгражда този клуб . Просто се опитвам да върша работата си възможно най-добре. Бях най-добрият играч, голмайстор за пета поредна година в Лига 1.

Много неща ме карат да се гордея. Първо, че продължавам да печеля трофеите, за които играем. Всички се борят за титлата, защото тя е най-трудна за печелене. 

Аз съм доволен и от личното си ниво след петдесет гола през изминалата кампания. Имах изключителни моменти, но мисля, че мога да се представя по-добре", обясни голмайсторът на парижани.

Ето какво още сподели Килиан Мбапе пред изданието!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички