Килиан Мбапе, Кристиано Роналдо, Мауро Икарди - трансферната въртележка на лятото


Килиан Мбапе, Кристиано Роналдо, Мауро Икарди - трансферната въртележка на лятото
Снимка: Getty Images/ колаж SportLive

2482 0

Заформя се голяма трансферна въртележка през идното лято, която включва участието на Килиан Мбапе, Кристиано Роналдо и Мауро Икарди, твърди днес "Gazzetta dello sport".

Според изданието, всичко започва от там, че президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес е обещал на новия треньор на "белия балет" Карло Анчелоти звездно попълнение в лицето на Мбапе, а евентуалната сделка би отприщила пътя и на други две.

Ако 22-годишният нападател на парижани премине в Испания, то ПСЖ няма да има друг избор, освен да привлече негов заместник, който има не по-малко "звезден" статут. Това, разбира се, е Кристиано Роналдо, който почти сигурно ще напусне Ювентус през идното лято.

Във френския клуб са оптимисти, че една такава сделка може да се осъществи, въпреки че Роналдо е свързван и със завръщане в Манчестър Юнайтед. Според "Gazzetta dello sport", ПСЖ би включил и своя нападател Мауро Икарди в евентуална оферта към Ювентус за услугите на носителя на 5 Златни топки.

Наскоро бразилецът Неймар бе признал в интервю, че се надява някой ден да заиграе с Кристиано Роналдо, а за самия португалец, който е на 36 години, вероятно ще бъде по-добре да отиде във Франция, а не в Англия, където интензитетът на футбола ще бъде прекалено висок дори за атлет като него!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички