Барселона си върна Емерсон от Реал Бетис


Барселона си върна Емерсон от Реал Бетис
Снимка: Getty Images

4776 0

Защитникът на Реал Бетис Емерсон ще играе в Барселона през следващия сезон, след като каталунците прекратиха преждевременно договора му за наем в тима от Севиля. По този начин 22-годишният бразилец се превръща в третото ново име в състава на каталунците за следващата кампания, след като вече бяха привлечени свободните агенти Серхио Агуеро и Ерик Гарсия от Манчестър Сити.

Барса привлече Емерсон от Атлетико Минейро преди две години, но го изпрати в Бетис, за да трупа игрови опит и да развива таланта си, като той се представи силно в успешната кампания на Бетис през изминалия сезон, в който тимът завърши на шесто място в Ла Лига.

Барселона има сериозни финансови затруднения, предизвикани отчасти от световната криза с коронавируса, поради което клубът няма да може да изхарчи сериозни суми за трансфери през лятото. Поради това се очаква Барселона да привлече още двама свободни агенти - Жоржиньо Вайналдум от Ливърпул и Мемфис Депай от Лион.

Междувременно в Испания тръбят, че Лионел Меси е приел предложението на Барселона и ще остане в клуба (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички