Неймар: Играл съм с Меси, играл съм с Мбапе, искам да играя и с Роналдо


Неймар: Играл съм с Меси, играл съм с Мбапе, искам да играя и с Роналдо
Снимка: Getty Images

2716 0

Неймар изрази желанието си да играе заедно с Кристиано Роналдо - нещо, което може да се случи, ако португалската звезда напусне Ювентус това лято.

Нападателят на Бразилия, който наскоро подписа нов договор с ПСЖ до 2025 г., е играл с Лионел Меси в Барселона и Килиан Мбапе в настоящия си клуб. Изглежда, че Неймар сега иска да играе с още един от най-великите играчи в света:

"Искам да играя с Кристиано Роналдо", каза Неймар пред "GQ France". "Вече играх с велики играчи като Меси и Мбапе, но все още не съм играл с Кристиано Роналдо"

Роналдо е на 36 години и затова времето е от съществено значение, за да стане това желание реалност, но ПСЖ може да бъде потенциална дестинация, ако португалецът реши да напусне Ювентус след три сезона в Торино.

Ювентус не само сдаде титлата си от Серия А на Интер през този сезон, но все още се бори да се класира за Шампионската лига. В момента отборът на Андреа Пирло е пети в класирането, с три точки зад Милан, въпреки че Роналдо вкара 27 гола в 31 мача през този сезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички