Килиан Мбапе контрира въпрос за бъдещето си и се обясни в любов на ПСЖ


Килиан Мбапе контрира въпрос за бъдещето си и се обясни в любов на ПСЖ
Снимка: Getty Images

676 0

Килиан Мбапе поведе ПСЖ към върха на Лига 1 с хеттрик, дошъл с победата с 3:0 над Реймс в събота (11 ноември). Това звездно представяне не само затвърди позицията на клуба, но и постави французина под светлината на прожекторите заради постоянните слухове около бъдещето му.

Веднага след мача обаче Мбапе показа, че е изцяло отдаден на ПСЖ. Французинът бе категоричен в думите си, че иска да помага на настоящия си отбор и да не говори за бъдещето си.

"Проблемите от миналото лято вече са забравени? Съсредоточавам се върху футбола, тъй като вече има твърде много слухове… Оставям Вас (бел. ред. журналистите) да говорите за другите неща, Вие го правите добре. Доволен съм от хеттрика, но просто искам да помогна на отбора", сподели Мбапе.

Припомняме, че Мбапе бе обект на редица спекулации за трансфер в Реал Мадрид през последните 2 години. През лятото футболистът на парижани реши да не подновява договора си, а според мнозина това означава, че той ще заиграе на "Сантяго Бернабеу" през следващата кампания.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Луис Енрике заяви, че не е доволен от хеттрика на Мбапе.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички