Каква е причината за забавения трансфер на Мбапе в ПСЖ?


Каква е причината за забавения трансфер на Мбапе в ПСЖ?
Снимка: Guliver/GettyImages

1586 0

ПСЖ договори с Монако сделката за Килиан Мбапе. Това обяви вестник "Marca", а по-късно "Sport" написа, че представянето ще е в понеделник. Засега обаче няма нищо официално от двата клуба, а президентът на ПСЖ Насер Ал-Хелайфи дори тръгна за Испания, отново по трансферни дела.

Причината за забавянето на трансфера на Мбапе се оказва алчността на неговия баща, който даде всичко от себе си, за да развали сделката с Реал Мадрид, за да получат и той, и неговият син по-сериозни финансови параметри от ПСЖ. Според Sky Sports Italia обаче бащата е замразил преговорите, тъй като иска още по-висока комисионна.

Междувременно сделката трябва да се осъществи за около 180 милиона евро. До последно от Монако са настоявали за 200 милиона, но все пак има договорка между двата клуба, поне според медиите в Испания.

На стадион "Луи II" вече са готови и с няколко варианта за заместник на Мбапе. Това са Патрик Шик от Сампдория и Балде Кейта от Лацио. Двамата са свързвани още с Ювентус и Интер, като цената на чешкия национал е 30 млн. евро. Кейта е малко по-евтин, тъй като има една година до изтичането на договора му с римските "орли", които обаче категорично не искат да го продават.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички