СНИМКА: Лео Меси раздаде 35 златни "Айфони" на всички в Аржентина


СНИМКА: Лео Меси раздаде 35 златни "Айфони" на всички в Аржентина
Снимка: GettyImages

7893 0

Суперзвездата на Аржентина - Лео Меси, е поръчал 35 телефони модел "Айфон 14" за своите съотборници, с които изкова триумфа на Световното първенство в Катар.

Със страхотните придобивки ще могат да се похвалят и хората от щаба на "гаучосите", както и служителите. Устройствата имат по себе си 24-каратово злато, а всяко от тях е с името и номера на дадения играч или служител.

Става ясно, че Меси е пръснал над 200 000 евро за изработката на телефоните. Бен, който е главен изпълнителен директор в "iDesign Gold", сподели, че аржентинецът е техен редовен клиент. Той е избрал нестандартната идея, предвид, че повечето такива жестове се правят с часовници.

"Лионел е не само най-великият футболист в историята, но е и един от най-лоялните ни клиенти. Свърза се с нас малко след финала на Световното първенство. Каза, че иска специален подарък за всички играчи и работници, за да отпразнуват страхотната победа. Той обаче не искаше обичайните подаръци като часовник. Затова му предложих златните "Айфони" с техните имена и идеята му хареса", коментира той пред "The Sun".

Меси все още е сдържан по темата за евентуалното му завръщане в родината му. При получаването на поредната си индивидуална награда обаче, той загатна, че това може да се случи скоро

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички