Грозни заплахи към семейството на играча, контузил Неймар


Грозни заплахи към семейството на играча, контузил Неймар
Снимка: Getty Images/Guliver

1508 0

Тиаго Мендес получи червен картон по време на победата на Лион с 1 0 при гостуването на Пари Сен Жермен миналия уикенд за лоша намеса срещу Неймар, която повреди глезена на бразилския нападател. Атова е довели до много неприятни случки - семейството на полузащитника да получи смъртни заплахи.

Отначалото съмненията за контузията, че Неймар е със счупен глезен, но за радост на бразилеца травмата е много по-лека и се очаква бързо възстановяване. "Грешки наистина се случват, но аз съм тук, за да изкажа най-искрените си извинения. Надявам се, че това не е сериозно", каза Мендес.

Това обаче не беше достатъчно за някои радикални фенове, тъй като те заплашиха семейството му, както стана ясно след разказ на съпругата на играча - Кели. В социалните медии имаше директни смъртни заплахи. "Ако нещо се случи с Неймар, ще платите с живота си. Вие и вашето семейство, един по един", се казва в едно съобщение, изпратено до Кели Мендес. Тя ще докладва съобщенията в полицията. Междувременно, стана ясно, че в елиминациите в Шампионска лига Неймар ще се изправи срещу бившия си тим Барселона (целия жребий вижте тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички