Грешни сметки: Олимпик Лион може да се бори за оставане в елита не на стадиона си заради... концерт на Тейлър Суифт


Грешни сметки: Олимпик Лион може да се бори за оставане в елита не на стадиона си заради... концерт на Тейлър Суифт
Снимка: Getty Images

769 0

Понякога във футбола нещата не се получават според очакванията, а Олимпик Лион го разбира по трудния начин този сезон. Вкоренени в дъното на таблицата на Лига 1, падналият гигант на френския футбол e в разгара на нещо, което изглеждаше немислимо в началото на сезона - битка за оцеляване.

Отбор, който може да се похвали с големи имена като свързания с Челси Раян Черки, бившия играч на Ливърпул Деян Ловрен, бившия халф на Байерн Корентин Толисо, бившия нападател на Арсенал Александър Лаказет и бившата цел на Манчестър Юнайтед Николас Талиафико, са в реална опасност да изпаднат в Лига 2

Този сезон е само хаос за Лион

Седемкратните френски шампиони вече търсят третия си постоянен старши треньор за кампанията, след като наскоро уволниха победителя от Световната купа през 2006 г. Фабио Гросо. Преди няколко седмици италианецът остана с окървавено лице, след като автобусът на отбора на Лион беше нападнат преди двубоя с Марсилия.

Сега стана ясно, че жизненоважният им край на сезона, който може да реши съдбата им в Лига 1, може да бъде провален... от Тейлър Суифт.

"RMC" твърди, че шефовете на Лион не са си представяли и в най-смелите си мечти, че техният клуб ще бъде в битка за изпадане този сезон и не са очаквали да играят състезателни игри през юни 2024 г.

В опит да увеличат максимално приходите, от клуба планират все по-голям брой събития и концерти на своя терен. А един от тези концерти е вече разпродаден - този на Тейлър Суифт. Мегазвездата ще пее на стадиона на 2 юни (и отново на следващия ден), но тази дата съвпада с мач от плейофа за изпадане в Лига 1/Лига 2. Разбира се, има още много време за извървяване на сезона, но ако се стигне до подобен момент, то ще се наложи от Лион да търсят друго място да играят.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички