Каратистът Донарума постави ПСЖ на тръни, но дебютант спаси колоса (ВИДЕО)


Каратистът Донарума постави ПСЖ на тръни, но дебютант спаси колоса (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

803 0

ПСЖ записа много измъчен успех в неделния следобед при визитата си на Льо Авър от 14-ия кръг на Лига 1. Парижани се наложиха с 2:0, но резултатът не дава ясна представа за случилото се на "Осеан". 

Попаденията бяха дело на Мбапе и Витиня в 23-ата и 89-ата минута. В грешника за победителите обаче се превърна Джанлуиджи Донарума, който извърши ужасяващо нарушение още в 10-ата минута и се наложи юношата на Барселона Арнау Тенас да спасява шампионите. 

Това бе официалния дебют на 22-годишния страж, който отрази 7 точни изстрела в рамките на 22 голови положения за аутсайдера. През голяма част от времето срещата се провеждаше пред вратата на парижани, но именно Тенас запазваше преднината на своите. 

Друга тягостна новина за колоса е принудителната смяна на Фабиан Руис още в 8-ата минута. Той контузи рамото си, а хора на терен съобщават, че испанецът е крещял от болка. Той бе изнесен с носилка. 

В крайна сметка възпитаниците на Енрике върха с 33 пункта. След по-малко от седмица ще приемат Нант в навечерието на ключовото гостуване на Борусия Дортмунд в Шампионска лига. 

Следете най-интересното от европейския футбол със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички