След проблема с властите: ПСЖ се консултира с феновете - 2 варианта за нов стадион


След проблема с властите: ПСЖ се консултира с феновете - 2 варианта за нов стадион
Снимка: Getty Images

827 0

ПСЖ днес (16.03 - четвъртък) е изпратил мейли до привържениците на отбора, които са със сезонни билети. В него се е допитал до мнението им относно преместването на нов стадион. Предоставени са два варианта.

Първата идея на катарските собственици бе да закупят и разширят "Парк де Пренс", но органите в страната не приеха добре тази идея. Поради това парижани се спряха на други два варианта.

Единият е отборът да се премести и да играе домакинските си двубои на "Стад дьо Франс", а другият е да бъде построен нов стадион. Той би се намирал на запад в Париж.

Информацията е от RMC, като се допълва още, че ПСЖ е уточнил, че финално решение все още не е взето. Проектите за нов стадион са два - единият е в радиус от 5 километра, а другият - в радиус от 20. От клуба поясниха, че при този вариант ще бъдат установени нови "Премиум" и "ВИП" сезонни билети.

В запитването стои и вариантът за разширяване и обновяване на "Парк де Пренс", но при този избор ще предстоят трудни преговори. Междувременно се появи информация, че феновете на ПСЖ готвят "вендета" на Лионел Меси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички