Галтие призна: Неймар малко ми се ядоса, но поведението му е безупречно!


Галтие призна: Неймар малко ми се ядоса, но поведението му е безупречно!
Снимка: Getty Images

1870 0

В неделя вечер френският шампион Пари Сен Жермен победи Олимпик Лион с минималното 0:1 като гост, след като Лионел Меси отбеляза ранен гол, на който домакините така и не намериха отговор. В края на мача обаче мениджърът на парижани Кристоф Галтие имаше проблем от друго естество, след като Неймар се ядоса на решението му да го извади от игра.

При оставащи четири минути до края на мача Галтие извади Неймар от игра, но бразилецът напусна терена видимо недоволен. Наставникът на ПСЖ обаче гледа на тази реакция от друг ъгъл: бразилската звезда просто изгаря от желание да играе и да помага на отбора си.

Запитан за реакцията на Неймар, Галтие каза: "В тези мачове големите играчи, като Ней и Меси, изпъкват. Неймар работи много за отбора. Когато излезе, беше малко ядосан, но това е нормално. Поведението му е безупречно. Той ни дава баланс, раздава се за отбора. Има невероятни качества."

 Неймар демонстрира фантастична форма от началото на новия сезон, като и в мача срещу Лион се отчете с асистенция за гола на Меси. Бразилецът обаче е в конфликт в другата звезда в нападение Килиан Мбапе, като наскоро се е стигнал до нов конфликт, запалил съблекалнята на ПСЖ.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички