Бивш национал на Селесао: Неймар може да поведе Бразилия към триумф на Мондиала


Бивш национал на Селесао: Неймар може да поведе Бразилия към триумф на Мондиала
Снимка: Getty Images

1019 0

Бившият бразилски национал - Валдо, е категоричен, че голямата звезда на ПСЖ - Неймар, може да бъде човека, който да изведе Селесао до така желания триумф на Мондиал 2022 в Катар.

В третата и може би последна поява на Неймар на Световно първенство, Валдо вярва, че неговият сънародник ще е ключът към евентуален триумф на Селесао.

"Неймар може да поведе Бразилия към триумф на Мондиала. Той е най-голямата ни надежда за световна титла, ако се чувства добре и играе добре. С него като лидер Селесао има огромен шанс за успех", сподели Валдо пред "Telefoot".

Бразилия спечели своята пета и последна титла от Световното първенство през 2002 година, след като победи Германия на финала, благодарение на два гола на Роналдо. Оттогава нацията има разочароващи резултати, включително отпадане на четвъртфинал в изданието през 2018 г. след загуба с 2-1 от Белгия и трагедията на полуфинала през 2014 година у дома срещу Германия с 1-7.

Мнозина споделят мнението на Валдо и смятат, че точно Неймар трябва да бъде човека, който да поведе Селесао към успех. Междувременно ето как Ней защити своя сънародник Винисиус.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички