Пече ли се сделка? Жоан Лапорта и Лионел Меси се срещат в понеделник


Пече ли се сделка? Жоан Лапорта и Лионел Меси се срещат в понеделник
Снимка: Getty Images / колаж: SportLive

2596 0

Президентът на Барселона - Жоан Лапорта, разкри пред клубната телевизия, че му предстои да се срещне с легендата на тима и настоящ футболист на ПСЖ - Лионел Меси, в Париж следващия понеделник (17 октомври).

Ще видим ли Меси обратно на "Камп Ноу"?

Има редица спекулации, че аржентинецът може да зарадва феновете на каталунците, като се завърне обратно на "Камп Ноу", след като договорът му с парижани изтече след края на този сезон.

"В понеделник ще се видя видя с Лео Меси в Париж. Клубът ще го почете, защото той е най-великият играч в историята му. В момента е футболист на ПСЖ и не мога да говоря сега за евентуално негово завръщане", каза Лапорта пред клубната телевизия на Барса.

Меси - иконата на Каталуния

Аржентинецът записа със златни букви името си не само в историята на Барселона, но и в това на испанската област Каталуния. Той е боготворен от жителите и, а мнозина там го считат за Месия.

"Той сега е играч на ПСЖ и не бихме направили услуга на никого и трябва да го уважим. Наясно сме с влиянието на Лео. Има много каталунци, които продължават да носят неговата фланелка, въпреки че вече не играе за нас - това само по себе си говори много", сподели още Лапорта.

Предстои да разберем дали Бълхата ще сбъдне мечтите на милионите фенове на Барселона по света, завръщайки се обратно на "Камп Ноу". Изглежда сме много близо до отговора на този въпрос.

ВИЖТЕ ОЩЕ: "Франс Футбол" с ласкаво изказване за Лео Меси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички