Френски грандове с интерес към звезда на Арсенал


Френски грандове с интерес към звезда на Арсенал
Снимка: Getty Images/Guliver

1299 0

Футболистът на Арсенал Александър Лаказет е водил разговори с френските грандове Олимпик Лион и Олимпик Марсилия за евентуалното му завръщане във Франция, твърдят източници. 

Договорът на французина изтича следващия месец и той ще има правото да си избере нов отбор. Лаказет предпочита да се върне в бившия си тим - Лион, но от Марсилия ще направят всичко възможно да привлекат нападателя, съобщава журналистът Екрем Конур.

Марсилия могат да примамят футболиста с това че през следващия сезон клубът ще се подвизава в Шампионска лига, а самият Лаказет сподели наскоро, че иска отново да играе в най-елитния европейски турнир.

"Разговарям с много отбори, отворен съм към сделки. Никога не съм спирал да поддържам контакти с Лион. Дори се връщам там понякога, за да се видя с управата и екипа, много сме близки. Те знаят, че сега съм свободен, надявам се да отправят предложение. Искам и да играя в Европа, Шампионска лига ми липсва", заяви Лаказет пред "Canal Plus".

"Нищо не е невъзможно в този живот, но пък не е и лесно. Клубът, към който ще се присъединя, трябва да е в Шампионска лига и да играе страхотен футбол, движейки топката, а не просто играчите да я ритат и да бягат. Това няма да проработи за мен", добави французинът.

Александър Лаказет пристина на "Емиратс" с големи надежди за успех. Последните му няколко сезона в британската столица обаче не са най-добрите. По всичко личи, че футболистът ще продължи кариерата си другаде. 

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кой може да се присъедини към състава на Арсенал?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички