Арсенал напът да си върне бивша звезда, Реал Мадрид също наблюдава


Арсенал напът да си върне бивша звезда, Реал Мадрид също наблюдава
Снимка: GettyImages

1638 0

Арсенал е много вероятно да подсили нападението си с бивша своя звезда. Става въпрос за футболиста на Байерн Мюнхен Серж Гнабри. Той не е останал доволен от условията, които е получил от баварците, за евентуално подновяване на договора му. 

Контрактът на 26-годишното крило изтича през следващата година. След неразбирателството между двете страни и желанието на нападателя да потърси алтернатива обаче от полза на Байерн би било да спечели от своя състезател, вместо да го изпусне като свободен агент.

Германецът, който може да играе както на крилото, така и в халфовата линия, напусна "артилеристите" преди 6 години, но сега отново бива свързан с лондончани. Към него интерес проявяват също Ливърпул и Реал Мадрид след провалената сделка с Килиан Мбапе. Като приоритет номер 1 за "белия балет" обаче се посочва Рахим Стърлинг от Манчестър Сити.

Гнабри е млад, но изключително опитен, което перфектно се вписва в плановете на Микел Артета. Според "Transfermarkt" националът на Германия бива оценен на около 70 млн. евро. Предвид намеренията на футболиста обаче при евентуална продажба баварците най-вероятно ще приберат далеч по-малко.

Вижте по какъв начин "топчиите" смятат да отмъкнат нападателя

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички