Критики във Франция: Заподозряха Меси, че е играл добре само заради Световното, не подминаха и Неймар


Критики във Франция: Заподозряха Меси, че е играл добре само заради Световното, не подминаха и Неймар
Снимка: GettyImages

6118 0

В Пари Сен Жермен все още не могат да разберат какво се обърка, за да се стигне до поражението от Рен този уикенд. Парижани загубих с 1:0 като гост, което бе разчетено от френските медии като притеснителен знак преди подновяването на Шампионска лига.

Авторитетно издание "L’Equipe" остро критикува Неймар и описа представянето на футболиста като "притеснително" с оглед двубоя срещу Байерн (Мюнхен) след месец. От "RMC Sport" отидоха още по-далеч, като откроиха световния шампион Лионел Меси и намекнаха, че той е играл добре само през първия полусезон. И то заради наближаващото тогава Световното първенство в Катар. Според тях, суперзвездата на Аржентина вече не тренира по същия начин, както го правеше преди турнира в Катар.

В публикуван анализ на поражението при гостуването на Рен,"L’Equipe твърди, че Меси не е успял да достигне нивото, което се очаква и дава оценка 4 от 10 в двубоя. "Le Parisien" пък допълва, че "влиянието на Меси е ограничено" и в виновен за някои неточни подавания. А какво постижение записа Килиан Мбапе, въпреки загубата - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички