Феновете на ПСЖ се активизират, клубът ще "жертва" Лионел Меси


Феновете на ПСЖ се активизират, клубът ще "жертва" Лионел Меси
Снимка: Getty Images

10738 0

Известният за световната футболна общественост журналист - Фабрицио Романо, побърза да се изкаже около появилата се информация, че ПСЖ ще накаже Лионел Меси

Причината за това е пътуването на аржентинеца до Саудитска Арабия, свързан с бизнес ангажименти, след като се превърна в "туристическо лице" пред света на страната от Близкия Изток.

Във вторник вечер се оказа, че от ПСЖ не са били особено наясно с плановете на нападателя и най-вече, че това се е случило без разрешението на босовете в спортно-техническата част на клуба.

"Това е силно послание от ПСЖ. Мисля, че това ясно показва, че те искат да изпратят съобщение до другите играчи, до бъдещите играчи и всички хора в ПСЖ. Никой не е по-велик от клуба. Това също е послание от ПСЖ за промяна на отношението към бъдещето на клуба", смята Романо около това, че Меси ще бъде изолиран от отбора за две седмици.

 Решението на феновете

Междувременно организираните запалянковци на клуба във вторник вечер обявиха, че в сряда организират мирно шествие около централа на клуба. С действията си те искат да получат отговори на своите молби и искания.

"Време е нещата да се променят и институцията ПСЖ да си възвърне душата, парижкия дух и своя блясък", категорични са феновете.

Ето какво още смятат във Франция за бъдещето на Лионел Меси!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички