Ето кога представят Анхел Ди Мария


Ето кога представят Анхел Ди Мария
Снимка: Getty Images/Guliver

1583 0

Анхел Ди Мария вече е на 99% играч на ПСЖ. Ръководството на клуба свика пресконференция днес в 18:30 часа (19:30 българско време), на която се очаква да бъде представен аржентинският ас.

В понеделник той пътува за Доха, като във вторник вечерта изкара успешно медицински прегледи. Той не е бил представен вчера, за да бъдат доуточнени дребни детайли около 4-годишния му договор.

Само след година с екипа на Манчестър Юнайтед Ди Мария е преценил, че не иска да живее на Острова, като това е причината и "Червените дяволи" да се съгласят на трансферна сума на стойност 44.2 милиона паунда. Сделката между двата клуба е осъществена на 29-и юли, информират сигурни източници на "Sky Sports".

Договорът на плеймейкъра с ПСЖ е за 4 години, като той ще получава по 7.7 милиона паунда годишно, след данъците, който ще бъдат поети от собствениците на клуба.

В същото време ръководството на Манчестър Юнайтед е договорили личните условия на Педро Родригес от Барселона. Засега официална оферта няма, но се очаква след потвърждението на трансфера на Ди Мария Ед Уудъурд да плати освобождаващата клауза на каталунеца - 30 милиона евро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички