Тиаго Силва шокира - ПСЖ бил по-голям клуб от Манчестър Юнайтед


Тиаго Силва шокира - ПСЖ бил по-голям клуб от Манчестър Юнайтед

2236 0

В истински шок прати всички фенове капитанът на ПСЖ Тиаго Силва, който категорично заяви, че френският шампион е по-голям клуб от Манчестър Юнайтед.

Това стана по повод интервю на бразилския защитник, в което той коментира привличането на Анхел Ди Мария, който се очаква в близките часове официално да бъде обявен за нов играч на парижани.

"Мисля, че е време хората да имат уважение към ПСЖ, защото сме в позицията на един от най-добрите отбори в света. Реал Мадрид и Барселона са може би на друго ниво, но след това, ако се присъединиш към нашия тим, значи правиш стъпка нагоре в кариерата си", категоричен е Силва, намеквайки че Юнайтед не е от класата на парижани.

"В Шампионска лига стигнахме по-далеч от всеки един английски отбор, а дори отстранихме шампиона на Висшата лига. Всеки сезон задържаме най-добрите си играчи, въпреки че има интерес от цяла Европа. Колко отбори могат да кажат това? Визията на собствениците е ясна и тя е ПСЖ да бъде най-добрият отбор на планетата", каза още бразилският капитан на ПСЖ.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички