Лампард: Загубата трябва да ни е за урок


Лампард: Загубата трябва да ни е за урок
Снимка: Getty Images/Guliver

1926 0

Наставникът на Челси Франк Лампард заяви, че отборът му е бил надигран в почти всяко едно отношение от Байерн Мюнхен по време на снощната загуба с 0:3 на „Стамфорд бридж“ в Шампионска лига. Два гола на Серж Набри и един на Роберт Левандовски почти приключиха шансовете на Челси да се класира за четвъртфиналната фаза на турнира.

Това бе най-тежката домакинска загуба на Челси в Шампионска лига, като поражението можеше да бъде дори по-голямо. След срещата мениджърът на отбора Франк Лампард не потърси оправдание за загубата. „Това е футболът на такова ниво. Нивото на Байерн Мюнхен е фантастично. Беше тежък урок, който да покаже реалността на футболистите. Ако излизаш да играеш 90 минути, трябва да покажеш повече от това, което ние показахме днес. Надявам се, че загубата ще има позитивен ефект върху играчите. Може да не го осъзнаят тази вечер, но те трябва да знаят на какво ниво е Шампионската лига в момента, в който стигнеш елиминационната фаза. Байерн ни надигра в почти всяко едно отношение, тъй че няма с какво да се оправдавам“, каза Лампард.

Челси подновява битката във Висшата лига с гостуване на Борнемут в събота. Реваншът с Байерн Мюнхен на „Алианц Арена“ е на 18-ти март, като футболистите на Лампард ще трябва да наваксат пасив от 3 гола. А ето една интересна статистика покрай един от нападателите в отбора Оливие Жиру.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички