Лампард: Челси трябва да преодолее факта, че е аутсайдер


Лампард: Челси трябва да преодолее факта, че е аутсайдер
Снимка: Getty Images/Guliver

2190 0

Мениджърът на Челси Франк Лампард заяви, че Байерн Мюнхен е фаворитът за продължаване напред в Шампионска лига, но въпреки това неговият отбор може да изненада съперника, ако играе на пълните си възможности. Лондончани приемат немския шампион тази вечер на „Стамфорд бридж“ в първи осминафинален двубой от турнира.

Лампард даде мнение за предстоящия двубой на днешната пресконференция преди сблъсъка. „Когато погледнем техния отбор, те имат талант, медали, опит. Ние нямаме този опит. Но имаме шанс да преобърнем нещата, да преодолеем факта, че сме аутсайдери. Понякога в футбола се случва отборът, от който не се очаква нищо, да впечатли. Това са най-хубавите истории в тази игра. Разбирам защо хората ни считат за аутсайдери – Байерн Мюнхен е силен отбор“, каза Франк Лампард преди днешната среща.

Английският мениджър е наясно какво трябва да се направи, за да победиш немския гранд от позицията на аутсайдер. Той бе в състава на Челси, който победи Байерн Мюнхен с дузпи на „Алианц Арена“ във финала на Шампионската лига през 2012-та година. А ето пред какъв избор ще бъде изправен Лампард довечера.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички