Брест - ПСЖ по ТВ: Къде да гледаме мача в Лига 1?


Брест - ПСЖ по ТВ: Къде да гледаме мача в Лига 1?
Снимка: Getty Images

3127 0

Тази вечер от 22:00 часа ПСЖ гостува на Брест в мач от 27-ия кръг на Лига 1. Парижани продължават да са лидери в класирането, за което помогнаха постигнатите 3 поредни победи. Шампионите имат преднина от 8 точки на върха.

Съперникът им тази вечер е на точка от зоната на изпадащите. Тимът на Ерик Рой е 15-и с 23 спечелени пункта през сезона.

Тези дни парижани отпаднаха от Шампионска лига в осминафиналите и е пределно ясно, че ще насочат всичките си усилия към спечелването на Лига 1.

Срещу Брест ПСЖ ще бъде без ключови играчи в лицето на Преснел Кимпембе, който се контузи преди реванша с Байерн Мюнхен, и Маркиньос и Мукиеле. Последните двама получиха травми по време на мача в Мюнхен. Аут е и Неймар, който се подложи на операция и повече няма да играе през този сезон.

Мачът Брест - ПСЖ ще бъде предаван пряко по "Диема спорт 3". При провала срещу Байерн вестник "L'Equipe" попиля двете звезди Лионел Меси и Килиан Мбапе от критики.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички