Бордо - ПСЖ по ТВ: Къде да гледаме мача от Лига 1 и ще играе ли Меси?


Бордо - ПСЖ по ТВ: Къде да гледаме мача от Лига 1 и ще играе ли Меси?
Снимка: Getty Images

2075 0

Изпълненият със звезди отбор на ПСЖ отново се завръща към ангажиментите си във френската Лига 1, след като през седмицата записа резултат, за който има да се реваншира на своите привърженици - равенството с РБ Лайпциг в Шампионска лига, коствало лидерската позиция в групата.

Отново големият отсъстващ за Маурисио Почетино ще е неговият сънародник Лионел Меси, който лекува травма. Освен него няма да могат да вземат участие в мача и Преснел Кимпембе, Леандро Паредес, Марко Верати, Рафиня, Серхио Рамос и Серхио Рико - всички те са с контузии.

След като през миналата кампания ПСЖ шокиращо не спечели титлата в Лига 1, през този сезон всичко си идва на мястото за гранда и той е убедителен лидер с 31 точки от 12 мача и 7 пункта преднина и двубой по-малко от втория Ланс.

Бордо се намира едва 3 точки над зоната на изпадащите, но в последната си среща от шампионата записа едва 2-рата си победа в Лига 1 през този сезон след драматично 3:2 над Реймс.

През миналата кампания Бордо успя да открадне точка от ПСЖ, завършвайки 2:2 като гост на "Парк де Пренс". Това обаче е единственият резултат, различен от загуба за отбора срещу парижани в последните им 5 сблъсъка.

Мачът между Бордо и ПСЖ започва в 22:00 часа българско време и ще бъде излъчен пряко по Диема спорт 2, като ще можете да го следите и НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички