Аржентинският защитник Нехуен Перес: Ако Лео Меси случайно се контузи, всички ние сме свършени


Аржентинският защитник Нехуен Перес: Ако Лео Меси случайно се контузи, всички ние сме свършени
Снимка: Getty Images

2358 0

Аржентинският национал и защитник на Удинезе - Нехуен Перес, сподели в интервю, че по време на тренировки на националният отбор се страхува да играе грубо срещу звездата на ПСЖ - Лионел Меси, за да не го контузи.

Според Перес всички надежди на аржентинската нация за успех на Мондиал 2022 ще бъдат изгубени, ако Меси евентуално бъде контузен.

"Страхувам се да влизам на Лео или дори да го докосвам по време на тренировка. Трябва много да внимаваме с него, ако той евентуално се контузи всички ние сме загубени. Не трябва да бъдем идиоти, а трябва да мислим и разсъждаваме като големи хора", сподели централният бранител за медията "Ole.com".

Определено колегите на Меси в аржентинския национален отбор трябва да внимават с него. Според мнозина "албиселесте" ще бъдат изгубени на Мондиал 2022, ако той евентуално се контузи.

На аржентинците им предстоят две контроли срещу Хондурас на 22 септември и с Ямайка четири дни по-късно. Тяхното приключение в Катар започва на 22 ноември в мач срещу Саудитска Арабия.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Барселона с опит да си върне Лионел Меси?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички