"Махайте го"! Бивша звезда на ПСЖ посъветва клуба да разкара Килиан Мбапе при едно условие


"Махайте го"! Бивша звезда на ПСЖ посъветва клуба да разкара Килиан Мбапе при едно условие
Снимка: Getty Images

3192 0

Бившият нападател на ПСЖ - Жером Ротен, сподели мнение, че френският гранд трябва да продаде възможно най-скоро своята суперзвезда Килиан Мбапе, ако той не е сигурен, че вижда бъдещето си в дългосрочен план в клуба.

Всички очакваха Мбапе да се присъедини към Реал Мадрид като свободен агент през изминалото лято. Той обаче шокира с решението си все пак да остане при "ринцовете" и да подпише нов договор с тима.

Контрактът е с продължителност до края на следващия сезон, а в него има опция за удължаване с нова 1 година. Ротен посочи, че ПСЖ няма думата дали Мбапе ще остане след 2024-а година, или не. Поради това, той е на мнение, че клубът трябва да продаде 24-годишния голмайстор, ако той не заяви, че се вижда като играч в отбора още дълго време.

"Само той (Мбапе) има право да задейства опцията. Клубът няма думата. Докато в някои случаи клубът може да избира измежду опциите си, в случая изобщо не е така. Ако искаш да възстановиш част от парите си, ако чувстваш, че Мбапе няма да остане в ПСЖ за 3 или 4 години, то трябва да го продадеш през юни", коментира Ротен пред "RMC" и продължи.

Бившият нападател смята, че ПСЖ трябва да се раздели с поне един от звездното си трио. Той е на мнение също, че дори Мбапе да напусне тима, е редно парижани да се разделят и с единия измежду Лео Меси и Неймар.

Ето какви са последните информации около бъдещето на аржентинеца с екипа на "принцовете"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички