Английски клуб чупи трансферния рекорд с привличането на Неймар?


Английски клуб чупи трансферния рекорд с привличането на Неймар?
Снимка: Getty Images/Guliver

13351 0

Летният трансферен прозорец затвори преди около месец, но трансферната сага с бразилската звезда на ПСЖ Неймар продължава. Нападателят открито заяви, че иска да напусне френския клуб и да се завърне в Барселона. Реал Мадрид и Ювентус също бяха кандидати за подписа му, но в крайна сметка не се стигна до трансфер далеч от Париж.

Според испанското издание ''El Desmarque" Челси има интерес към Неймар и смята да отправи оферта за него веднага след отпадането на забраната на клуба да осъществява трансфери. Наказанието изтича следващото лято. В информацията пише още, че лондончани ще предложат 300 милиона евро на ПСЖ, както и 42 милиона евро годишна заплата на бразилската звезда. По този начин той може да се превърне в най-скъпоплатения футболист в света, изпреварвайки аржентинската легенда на Барселона Лионел Меси.

Един евентуален трансфер може да доведе до нови рекорди в световния футбол. Дали ще се стигне до него ще разберем следващото лято, което също се очаква да бъде изпълнено с много големи трансфери. Междувременно се появи информация, че ПСЖ е предложил нов договор на Неймар. Повече по темата можете да прочетете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички