Ал-Хелаифи се намесва! ПСЖ може да изненада с трансферен удар в последните часове на летния пазар?


Ал-Хелаифи се намесва! ПСЖ може да изненада с трансферен удар в последните часове на летния пазар?
Снимка: Gulliver/GettyImages

1938 0

Остават броени часове до затварянето на летния трансферен прозорец. Появи се информация, че ПСЖ може да изненада с трансфер в последните часове преди пазара да затвори. Парижани са готови да привлекат бранителя Милан Шкриняр от Интер.

Самият президент на ПСЖ Насер Ал-Хелаифи е взел участие в преговорите, защото иска да финализира сделката, преди да е станало прекалено късно, информира френското издание "L'Equipe".

ПСЖ преследва Шкриняр през последния месец, а преговорите между Интер и парижани ту спират, ту биват подновявани. Самият мениджър на френския гранд - Кристоф Галтие, заяви, че се надява управата на парижани, в крайна сметка, да успее да привлече словашкия футболист, чиито умения Галтие уважава.

Милан Шкриняр впечатли с изявите си през изминалия сезон, записвайки 48 мача във всички турнири с екипа на Интер. Transfermarkt оценява бранителя на 65 милиона евро, а според мнозина ПСЖ с лекота може да си позволи да плати подобна сума. Предстои да разберем какво ще се случи в последните преди трансферния прозорец да затвори.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Фабиан Руис вече е футболист на ПСЖ!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички