Абсолютен двойник на Неймар се превръща в хит в социалните мрежи (ВИДЕО)


Абсолютен двойник на Неймар се превръща в хит в социалните мрежи (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

22295 0

Бразилецът Неймар е един от най-известните футболисти в цял свят и има милиони фенове както в родната Бразилия, така и в Европа, където до преди години носеше екипа на Барселона, а в момента този на френския ПСЖ.

Оказва се, че един запалянко е толкова голям фен на Ней, че се е превърнал в негов двойник! Приликата между Егот Оливейра и професионалния футболист далеч не е само визуална - той е успял да овладее до съвършенство походката, усмивката, маниерите, танците и финтовете на Неймар.

Всичко започва през 2018 година, когато Оливейра публикува видео в социалните мрежи. 3 години по-късно той вече има 313 000 последователи в Инстаграм и 51 700 в Тик Ток. Интересно е да се отбележи, че Егот до такава степен се е вживял в ролята си, че още в деня, в който Неймар си смени прическата, същото прави и самият той. 

В долното ВИДЕО ще видите колко добър е станал Егот в имитирането на Неймар, но също така ще откриете и други двойници на известни футболисти - Мохамед Салах, Роналдиньо, Пеле и Габриел Барбоса - Габигол.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички