Заместникът на Неймар ще струва на ПСЖ 100 милиона и ще дойде от Англия


Заместникът на Неймар ще струва на ПСЖ 100 милиона и ще дойде от Англия
Снимка: Guliver/GettyImages

8520 0

Шампионът на Франция ПСЖ е готов да плати 100 млн. паунда за Вилфред Заха от Кристъл Палас. Крилото да се превърне в заместник на Неймар, пише британският The Mirror, след като почти сигурно бразилецът ще се завърне в Барселона.

Парижани дори ще изпратят делегация до Лондон, за да преговаря за трансфера. Трансферният пазар затваря след осем дни, а от ПСЖ искат да са сигурни, че имат заместник на Неймар при положение, че той се завърне в Испания.

Според изданието парижани ще се опитат да привлекат и Пауло Дибала от Ювентус с парите, получени от бразилеца. От своя страна Ювентус пък ще проучи възможността да вземе Кристиан Ериксен от Тотнъм, който отказва да подпише нов договор. Реал Мадрид и Барселона отправиха оферти за Неймар, които бяха отхвърлени. Желанието на бразилеца е да се завърне при каталунците.

Ювентус от своя страна планира да предложи на парижани размяна на общо четири играчи. Повече по темата може да откриете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички