Ювентус иска да размени четирима играчи с ПСЖ


Ювентус иска да размени четирима играчи с ПСЖ
Снимка: Getty Images/Guliver

10048 0

Шампионът на Италия Ювентус иска да размени не двама, а цели четирима играчи с ПСЖ. Дни преди края на трансферния прозорец в Торино се надяват да се отъват от двама от ненужните в тима на Маурицио Сари, като за сметка на тях получат двама от Париж.

За новината пише днес "Tuttosport", като изданието твърди, че от "Ювентус Стейдиъм" няма никакъв интерес към Неймар, който е спряган за продаване. Става въпрос за Емре Джан и Миралем Пянич, които едва ли ще получат много шансове за изява през идната кампания. За сметка на това в Юве искат да вземат Анхел Ди Мария и Марко Верати от "Парк де Пренс".

"АS" пък информира, че Юве може да промени изцяло халфовата си линия и то само с играчи на ПСЖ. Според испанското издание Маурицио Сари има интерес и към Юлиан Дракслер, а по-рано това лято първенците на Ботуша взеха като свободен трансфер и Адриен Рабио. 

По-рано тази седмица стана ясно, че Барселона готви изненадваща оферта от 60 милиона евро за една от звездите на Ювентус. Повече по темата вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички