СНИМКИ: Вместо с ПСЖ, Неймар е в Торино с... Роналдо


СНИМКИ: Вместо с ПСЖ, Неймар е в Торино с... Роналдо
Снимка: Getty Images/Guliver

10054 0

Суперзвездата на Пари Сен Жермен - Неймар, се намира в Торино в компанията на Кристиано Роналдо, вместо да е на подготовка за новия сезон с клубния си тим. Това стана ясно, след като близкият приятел на португалската звезда - Рикардо Регуф, публикува снимка, на която двамата футболисти са един до друг.

Към момента липсва яснота какво е събрало двамата в италианския град, но едва ли бразилецът си готви трансфер в Ювентус, тъй като е пред завръщане в Барселона.

Френският клуб вече предприе мерки относно неявяването на нападателя на клубната база. Неймар бе глобен с 375 000 евро, въпреки че баща му обяви, че закъснението на играча е договорено още преди една година. Според Неймар-старши капитанът на Бразилия има бизнес ангажимент, който го е принудил да закъснее за подготовката на ПСЖ. А кой според слуховете може да замени звездата на "Парк де Пренс" вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички