От ПСЖ признаха за контакт с Барса, Неймар ще бъде продаден при добра оферта


От ПСЖ признаха за контакт с Барса, Неймар ще бъде продаден при добра оферта
Снимка: Guliver/GettyImages

6483 0

Спортният директор на Пари Сен Жермен Леонардo призна, че голямата звезда на отбора Неймар може да напусне отбора. Леонардо също така заяви, че е имало контакт с ръководството на ПСЖ, но повърхностно.

"Неймар може да напусне ПСЖ, ако пристигне оферта, която да удовлетворява всичко. До момента обаче не сме получавали никакви оферти. Истина е обаче, че имахме много повърхностни контакти с Барселона", разкри Леонардо пред La Parisien.

По-рано през деня стана ясно, че Неймар е информирал ръководството на ПСЖ относно своето желание. От думите на спортния директор на френския шампион става ясно, че бившата звезда на Барселона е категоричен в своето решение.

"ПСЖ има нужда от играчи, които искат да останат и да изградят нещо голямо. Нямаме нужда от футболисти, които смятат, че биха направили услуга на клуба, ако останат тук. Не знам кога Неймар ще се появи за тренировки. Трябваше да го стори на 8 юли, но това не се случи. Ще приложим вътрешния правилник. Виждате, че това се случва и в други клубове", добави бразилецът.

Междувременно ПСЖ се похвали с изненадващи нови два трансфера (подробности четете тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички