Разкриха шокираща причина за желанието на Неймар да напусне ПСЖ


Разкриха шокираща причина за желанието на Неймар да напусне ПСЖ
Снимка: Getty Images/Guliver

4563 0

Нападателят на Пари Сен Жермен Неймар иска да напусне френския клуб поради много любопитна причина. Тя бе разкрита от журналиста Марсело Бехлер, който първи разкри, че бразилската суперзвезда ще смени Барселона заради ПСЖ през лятото на 2017 година.

Бехлер твърди, че нападателят е недоволен от перспективите на своя настоящ клуб в Шампионска лига, а също и от нивото на френското първенство. Най-любопитната причина за желанието му да напусне ПСЖ е притеснението му от това, че се оказва под сянката на далеч по-младия си съотборник Килиан Мбапе. На всички е ясно, че Неймар премина във френския гранд с идеята да стане голямата звезда на тима.

КОЛКО ГЛАСОВЕ ВЗЕ МЕСИ ЗА "THE BEST" И КАК СРАЗИХА НЕЙМАР

Интересното е, че бразилецът неофициално напусна Барселона поради същата причина - той не искаше да бъде в сянката на лидера на каталунците Лионел Меси. С него в един отбор Неймар не вярваше, че ще може да спечели "Златната топка".

Явно обаче 26-годишният футболист е осъзнал, че Меси няма да бъде на това ниво още дълго и той може да сбъдне мечтите си в Каталуня. Както е известно, той е свързван от медиите именно със завръщане в Барселона. Някой отдавна предвиди, че Неймар ще има проблем с Мбапе. Кой бе той и какво каза - четете тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички