Барселона праща 2 свои звезди в ПСЖ, за да си върне Неймар


Барселона праща 2 свои звезди в ПСЖ, за да си върне Неймар
Снимка: Getty Images/Guliver

4691 0

Барселона има два коза в ръкава в бъдещите преговори с Пари Сен Жермен за Неймар, съобщава Mundo Deportivo. Това са техните футболисти Иван Ракитич и Усман Дембеле, към които френският клуб проявява сериозен интерес. Каталунският клуб ще ги използва в преговорите по завръщането на бразилската звезда.

Испанското издание разкрива още подробности около бъдещия повторен трансфер на "Камп ноу". Испанският гранд смята, че сделката е възможна, ако звездата се съгласи да намали значително годишната си заплата, а също и приходите си от имиджови права.

НАД 400 МЛН. ЕВРО СА ИЗХАРЧЕНИ ОТ БАРСЕЛОНА СЛЕД ТРАНСФЕРА НА НЕЙМАР

Самият Неймар също не стои със скръстени ръце. Той вече се е свързал с представители на каталунците, за да им съобщи, че е готов да се завърне, при условие че клубът направи първата крачка. Голяма част от футболистите на каталунците ще посрещнат бразилеца с отворени обятия, особено Луис Суарес, Жерар Пике и Лионел Меси, които си останаха приятели с 222-милионния беглец. Междувременно предстои много тежка поредица от мачове на Барселона и Валверде има много сериозни задачи за решаване - какви са те, вижте в този материал!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички