Набил Фекир все пак може да се озове във Висшата лига, макар и не в Ливърпул


Набил Фекир все пак може да се озове във Висшата лига, макар и не в Ливърпул
Снимка: Guliver/GettyImages

1607 0

От Челси са решили да инвестират сериозно в покупки през зимния трансферен прозорец. Лондончани са готови да изпреварят всички конкуренти, за да подпишат със звездата на Лион - Набил Фекир.

През лятото той бе считан за сигурно ново попелнение на Ливърпул, но трансферът пропадна. Тогава проблем при медицинските прегледи на Фекир в Париж осуетиха подписването на договора, въпреки че Ливърпул и Лион се бяха разбрали за цената на играча.

Челси обаче не се притесняват от това и дори виждат в него идеалния заместник на Еден Азар, ако той реши да напусне "Стамфорд Бридж". Според медиите на Острова лондонският клуб е готов да инвестира близо 50 милиона паунда, за да си осигури услугите на 25-годишния футболист. Информира се дори, че двата клуба вече са водили преговори. Лично мениджърът на "сините" Маурицио Сари дори е преговарял. През миналия сезон Фекир вкара 23 гола в 39 мача с екипа на френския отбор. През настоящата кампания той има 4 гола в 14 мача във всички надпревари. Наскоро Сари посочи основната грешка на неговия състав - ето каква е според него.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички