Подсказват ли идолите на Килиан Мбапе къде ще играе през следващия сезон?


Подсказват ли идолите на Килиан Мбапе къде ще играе през следващия сезон?
Снимка: Getty Images/Gulliver

4365 0

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан вече сподели, че харесва Килиан Мбапе и сега играчът на Пари Сен Жермен му върна жеста. Младият френски нападател говори в Париж по време на откриването на новата си фондация, като посочи Зидан и Кристиано Роналдо като своите идоли от детството.

„Имаше различни фази. Като дете идолът ми беше Зидан. Ако си дете и ако си роден във Франция, няма начин любимеът ти да не е Зидан. След това моят кумир беше Кристиано, срещу когото имах възможността да се изправя, а след това симпатизирах на бразилците заради начина им на игра. Искам да оставя следа, да остана в историята на футбола“ каза Килиан Мбапе.

Той бе запитан и за предстоящата елиминационна фаза в Шампионската лига. Пари Сен Жермен срещат Борусия Дортмунд във фазата на осминафиналите, като Мбапе иска всеки един възможен трофей до края на сезона.

"Искам требъл, това няма да е никак лошо. „Искам да спечеля Шампионската лига с Пари Сен Жермен, след което да победим с Франция на европейското първенство, а накрая да триумфирам и на Олимпиадата“ каза още френският нападател.

А ето в каква интересна ситуация щракнаха Мбапе наскоро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички